пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Хай щастю дитини не буде кінця!

               Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.
         Протягом тижня ми у нашій бібліотеці проводили заходи, оформляли виставки до цього свята. Книжково - ілюстративну виставку "Чудова країна - Дитинство" наші користувачі доповнювали своїми ілюстраціями, саморобками.
        Бесіду "Діти та їхні права" провела в читальній залі  Наталія Бокало - фахівець із соціальної роботи Пустомитівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді на території Пустомитівської міської ради , яку ми запросили до нашої бібліотеки.



    Далі діти отримали завдання - намалювати, як вони розуміють права дитини. Ось як це було:




         Кожна дитина коментувала свою роботу: право на життя, право на освіту, право на відпочинок та дозвілля та ін. Ось такі плакати залишилися у нас після заходу:




А сьогодні  у нас відбувся Конкурс малюнку на асфальті "Я малюю щасливе дитинство!"












Переможцями Конкурсу стали :
Петрова Яна, учениця Пустомитівської ЗОШ №1 4Бклас,
Стельмах Оля , учениця  Пустомитівської ЗОШ №1 4Бклас,
Борецька Віталія,  учениця  Пустомитівської ЗОШ №1 5 Аклас,
Перейма Марія,  учениця  Пустомитівської ЗОШ №1 4 Б клас,
Колодій Віталія, учениця  Пустомитівської ЗОШ №1 4 Б клас.

       В нагороду діти отримали солодощі , а також буклети, які для них підготувала Чех Леся Романівна, провідний спеціаліст служби у спавах дітей Пустомитівської РДА.








2 коментарі: