вівторок, 23 грудня 2014 р.

Кращий читальник року

            19 грудня ми обирали «Кращого читальника року» спільно із відділом  освіти, молоді та спорту Пустомитівської районної адміністрації . Протягом року діти активно читали книги, відвідували масові заходи, приймали активну участь у житті дитячої бібліотеки.
         Метою цього Конкурсу було виховання любові до книги, стимулювання інтересу до читання, вироблення в дітей навичок самостійної роботи з книгою.

Конкурсанти розповідали про свої улюблені книги, про те, чому вони ходять до дитячої бібліотеки, ділилися думками, якою ж вони бачать бібліотеку у майбутньому.




     А оскільки захід проходив у день святого Миколая, то бібліотекарі підготували скриньку – «Скарбничку добрих справ», куди всі присутні писали перелік своїх добрих справ за рік. За це, звичайно, отримали солодкі подарунки від бібліотекарів. 




          На закінчення діти проявили ініціативу поділитися своїми творчими надбаннями – хто віршами, хто піснями. Вразило те, що кожна дитяча робота була присвячена подіям на Сході України, АТО.  Терещенко Світлана, учениця 6 класу Пустомитівської ЗОШ №2 прочитала  власні вірші «Україна» та «Війна», а Фентісова Юля (Пустомитівська ЗОШ №2) прочитала  реп «Я прокидаюся із болем у душі…»
    Конкурс закінчився, «Кращих читальників року» обрано. Ними стали:
Поперека Рома та Фентісова Юлія – 1 місце;
Шпитко Юля та Терещенко Світлана – 2 місце;
Зайшла Оля та Кобилінська Вікторія – 3 місце.
        Діти отримали в подарунок книги від відділу освіти, молоді та спорту Пустомитівської районної адміністрації, який очолює Є. Й. Гладиш.





Немає коментарів:

Дописати коментар