неділю, 20 грудня 2015 р.

Свято Лев'ячої родини

            Львівська обласна  бібліотека для дітей та Видавництво Старого Лева протягом року працювали над партнерським проектом "Бібліотека Малого Лева". Вони їздили до дітей у найвіддаленіші куточки Львівщини разом із письменниками, які видали свої книги у Видавництві Старого Лева. До нас вони завітали влітку з Галиною Вдовиченко та її чудовою книгою "36 і 6 котів". Про це на сторінках нашого блогу ви мали змогу читати. Під час цієї зустрічі нашим читачам було запропоновано прийняти участь у конкурсі "Лев'яча родинка" : конкурс на кращого Старого Лева та бібліотечного Левенятка ( дитяча творчість, саморобки).

Ось переможці конурсу:

Вікторія Кобилінська, учениця 6 А класу Пустомитівської ЗОШ №1 та її "котяча родина"











          Оксана Панчишин та Цикалюк Мар'яна, учениці 7 Б класу Пустомитівської ЗОШ №1,  зробили ось таку підбірку ілюстрацій до творів, виданих улюбленим видавництвом:








           Вікторія Кобилінська побувала на святі  Лев'ячої родини у Львівській обласній бібліотеці для дітей,  де зібралися активні учасники конкурсу "Лев'яча родинка" з Львівщини. На дітей чекали зустріч з видавництвом та письменниками, театралізоване дійство літературного театру "Маска", різноманітні конкурси та цікаві пригоди. 







          За надіслані творчі роботи діти були нагороджені дипломами, книгами, пам'ятними подарунками. А за участь у вікторинах - солодощами.
         Оксані та Мар'яні, які не мали змоги поїхати на свято, Вікторія привезла подарунки  до Пустомит.


       Дякуємо Видавництву Старого Лева та Львівській обласній бібліотеці для дітей за такий чудовий проект! 

Немає коментарів:

Дописати коментар