четвер, 3 березня 2016 р.

Олександр Зімба та Brovchyk.club у Пустомитах!

             Сьогодні в нашій бібліотеці гамірно - до нас приїхав Олександр Зімба зі своєю помічницею Христиною та Людмилою Пуляєвою- Чижович, бібліотекарем Львівської обласної бібліотеки для дітей в рамках проекту "Бібліотека Малого Лева".
           





        Діти слухали про пригоди на Марсі, як зуби треба доглядати, як дорогу перейти,  захоплюючі пригоди дедраків та мардедраків. А ще слухали виконання пісень на слова Олександра Зімби.



       Гості привезли багато подарунків для читачів - книги, календарики, закладки. Діти теж приготували подарунки. Вони виконали пісню, яку склали самі,  чим надзвичайно вразили гостя. А ще,  із мамами вдома, пошили Мурчиків та Бровчиків і разом з бібліотекарями виготовили таке деревце, яке має надихнути письменника написати про пригоди Мурчика та Бровичка  на Новий рік.





     У дітей було безліч різноманітних запитань:) хлопці намагалися побороти відомого тренера, прислухалися до порад як рости здоровим і любити спорт.






І ще один сюрприз для нашого гостя: "Майжефотоальбом" , виготовлений дітьми.



       Надзвичайно дружня і тепла атмосфера зробила цю зустріч неповторною. Діти розповідали про " яблучний день" у їхньому класі щочетверга і пригощали гостей яублуками, чаювали і ще довго не хотіли відпускати Олександра Зімбу з бібліотеки.






    Свято закінчилося. Олександра Зімбу чекали діти -читачі в с. Малечковичі.

      Ми, бібліотекарі,  вдячні Олександру Зімбі, Христині та Людмилі Пуляєвій - Чижович за цікаву зустріч. А Людмилі Олександрівні Паук за таких хороших дітей та злагоджену спільну працю.


Немає коментарів:

Дописати коментар