середу, 16 травня 2018 р.

8 ключів Буквордсу, або наші Суперчитачі на 11 Дитячому форумі


   Переможці конкурсу "Найкращий читач 2018" Редкевич Юстина  - 7 кл. (Пустомитівська ЗОШ №2)  та Фещенко Дарина - 6 кл. ( Пустомитівська ЗОШ №1)  11 та 12 травня були запрошені на Дитячий форум разом із багатьма книгоманами з різних куточків України.




         
      В Львівській обласній адміністації книгоманами було підписано перший книжковий універсал. А наша Дарина була однією із чотирьох державних секретарів книжкового уряду від  чоти імені Романа Купчинського.





(Фото Львівської обласної державної адміністрації)



        Для дітей була організована спеціальна програма, що включала: відвідування Дитячого форуму, захоплюючу вечірку у стилі «Гаррі Потер», брейнстормінг на тему «Як довести  підліткам, що читати не страшно?» за участі українських письменників Тетяни Стус, Дари Корній, Олега Чаклуна та Івана Андрусяка, а також цікаві екскурсії.





     Надзвичайно захопливими були пошкуки "8 ключів Буквордсу". За легендою, одного весняного ранку за книжковою шафою у Львові знайшли потаємні двері до чарівного королівства Буквордс. Кожного разу, коли відкриваємо нову книжку, нас чекає щось нове. Так і тут – ніколи не знаєш, що саме побачиш у нових землях Королівства: пригоди чи випробування, незабутні враження чи безцінний досвід. І все було б чудово, якби одного дня  не сталася халепа – загубилися чарівні ключі, які дітям-відвідувачам необхідно було зібрати у форматі гри. Зібравши ключі, діти ставали володарями Буквордсу.




     
     Море позитивних вражень діти повезли додому. Ще довго вони будуть ділитися з ровесниками спогадами про свої неймовірні пригоди на 11 Дитячому форумі видавців. Велика подяка Львівській обласній бібліотеці для дітей та організаторам Форуму видавців. 

Немає коментарів:

Дописати коментар