середу, 24 квітня 2013 р.

3-й тур "Найкращого читача року"

          23 квітня наші читачки Богоніс Олеся та Яремкевич Таня їздили до Львівської обласної бібліотеки для дітей на 3 -й тур Конкурсу "Найкращий читач року".
           Боротьба була запеклою: відбірковий конкурс "Кольоровий семафор",  письмове тестування"Впізнай письменника" та "Улюблені герої". Коли було обрано п'ятірку найкращих -треба було зробити "Шість кроків до перемоги": відповісти на запитання по таких категоріях  "Впізнай героя", "Таємна скринька", "Літературне меню", "Літературний букет", "Літературна географія" та "Літературний зоопарк". А троє фіналістів ще складати карти - лото, де потрібно було правильно підібрати автора та назву книг. Чуть - чуть не добрали наші дівчатка. Але ми ними гордимося - вони ввійшли в десятку найкращих! А Олеся Богоніс ще й отримала "солодкий приз" від шоколадної фабрики!




 
     Окрасою того дня став виступ автора та виконавця репових композицій Дмитра Дегтярьова, який своєю зворушливою піснею про маму викликав сльози не лише у членів журі – бібліотекарів і письменників, але й у багатьох із присутніх у залі.

 
А ще  ми були на захоплюючій екскурсії  старовинним містом Львовом, організувану туристичною агенцією «На канікули» .


     Цьогорічний Конкурс закінчився. Переможцями стали читачки  Наталя Савич – учениця 6-го класу із села Накваша Бродівського району та Ірина Мартиняк – семикласниця з міста Золочів. Ми їх щиро вітаємо!!! А Ви, дорогі наші читачі, читайте, готуйтеся до наступного Конкурсу, який неодмінно відбудеться наступного року!

Немає коментарів:

Дописати коментар