пʼятницю, 24 березня 2017 р.

"Найкращих читачів Пустомитівщини" обрано!

        Конкурс  "Книгоманія" чи не найважливіший для кожної бібліотеки та кожного читача.  Стати "Суперчитачем " та представляти свою бібліотеку - це велика відповідальність і велике досягнення. 
      У 3 -тьому  районному турі Конкурсу "Книгоманія - 2017" прийняли участь 22 учасників. До районної бібліотеки для дітей з'їхались "Суперчитачі" бібліотек - філій: Будьків, Лисиничі, Городиславичі, Горбачі, Підберізці, Полянка, Піски, Соколівка, Сердиця, Чорнушовичі, Щирець, Старе Село, Попеляни, Дмитре та міста Пустомити.
 



       Після жеребкування, яке визначило почерговість виступів, почалася боротьба за звання "Найкращого читача Пустомитівщини - 2017".




    Діти старанно готувалися до Конкурсу: вели Читацькі щоденники, були підготовлені презентації та цікаві розповіді про свої улюблені книги.












Бібліотекарі страшенно хвилювалися за своїх підопічних:)







      Виступ кожного учасника був по своєму цікавим і захоплюючим. Не легко прийшлось членам журі. 


      І нарешті та довгоочікувана мить - "Найкращих читачів Пустомитівщини -2017" обрано!

Ними стали:

Матвіяс Маркіян - учень 6 класу, читач бібліотеки - філії с. Лисиничі

та

Патенко Христина - учениця 7 класу, читачка бібліотеки філії с. Городиславичі


      Щиро вітаємо переможців та їхніх бібліотекарів. Але боротьба їхня ще не закінчилася. Вони поїдуть до Львівської обласної бібліотеки для дітей 27 квітня на  4-тий , заключний етап Конкурсу, де будуть обирати "Найкращого читача Львівщини". Тож бажаємо їм впевненості в собі і перемоги.
А всім учасникам дякуємо за участь та щиро тішимося, що у нас такі розумні і активні читачі.



Немає коментарів:

Дописати коментар