четвер, 6 квітня 2017 р.

Жити без пригод зовсім не цікаво! Зустріч з письменником.

             В читальній залі Пустомитівської районної бібліотеки для дітей ніде голці впасти. Тут сьогодні свято - приїхав відомий письменник, "батько " неймовірних пригод Бровка і Мурчика, Дедраків та Темурів, надзвичайно талановитий Олександр Іванович Зімба.  Це вже друга зустріч  в стінах нашої бібліотеки Олександра Зімби і його пустомитівських прихильників - учнів 3 А класу Пустомитівської ЗОШ №1 та їхньої вчительки Паук Людмили Олександрівни.




      Теплі спогади про перше знайомство  з письменником  гріли дитячі серця цілий рік. Виставу "Мишача казка" діти підготували для привітання улюбленого автора: 



І фото з мишенятками:



         А як було цікаво під час "Веселої лотереї"! В одній з чарівних скриньок були запитання, які отримали діти, а у іншій, яка дісталася Олександру Зібмі,  - відповіді. Відповіді, які тягнув із чарівної скриньки письменник, були надзвичайно дотепними і смішними.





     Листи з побажаннями від кожної дитини, зібрані у книгу, Олександр Зімба повіз додому. Надіємось, що вони надихнуть письменника на нові пригоди його героїв.






А ще була "Гра на спритність". Змагалися , звичайно, з письменником.  І хоч Олександр Іванович  здебільшого перемагав, солодкі призи розділили кожному учаснику:)



І, звичайно, нові книги. Їх Олександр Іванович щедро дарував і дітям, і бібліотеці.





Календарики за активність кожному учаснику:



Автограф на згадку:




      А для цих малюків - перше знайомство  з письменником. 2 Б клас Пустомитівської ЗОШ №1 ( вчитель Куцик Марія Іванівна) теж вміє і любить читати!


Немає коментарів:

Дописати коментар